Våra tjänster

Lackering av proffs

Nynäs Plåt & Lack AB är ett bil och plåtslageriföretag i Nynäshamn. Vi hanterar och utför det mesta inom bilplåtslageri och billackering. 

I vår karosseriverkstad och billackering arbetar professionella bilplåtslagare och lackerare där samtliga har lång och bred erfarenhet av yrket. Vi har ett etablerat samarbete med samtliga försäkringsbolag, vilket gör det enkelt för våra kunder.

Vi anser att lackering och plåtslageri är ett hantverk, och med vår yrkesskicklighet och mångåriga erfarenhet har vi servat många nöjda kunder.


    Vi tar endast 1 389 kr för en fullständig AC-service!*


 *Gäller endast R-134 system
 Gas R-134 finns vanligen i bilar upp till årsmodell 2016. Kostnaden för AC-service på bilar med R-134 system är 1389 kr (kampanjpris). I detta pris ingår               provtryckning, olja, spårmedel


 Gas R-1234 YF finns oftast i bilar från och med årsmodell 2017. Kostnad för AC-service på bilar med R-1234 YF är 2389 kr (kampanjpris). I detta pris ingår     provtryckning, olja, spårmedel.


Det är lätt att bli vilseledd av priser på AC-service då olika verkstäder inkluderar olika saker i priserna. Var noga att jämför vad som verkligen ingår i priset innan du bokar.

VÅRA TJÄNSTER

Plåtreparationer
Lackering
Skadereparationer
Stöldskador
Krockskador
Parkeringsskador

Däck & Fälgar

Radarkalibrering 

Felkodsdiagnostik

AC Service
Hyrbilar (HERTZ)

Vi tar hand om ditt fordons plåt och lackskada på ett branschmässigt och professionellt sätt. När du lämnar ditt fordon till oss kan du vara säker på att finishen på det skadade området blir som ny igen.

glasis

Bigges Plåt & Rep